Boost je circulaire startup

Je hebt een straf businessidee met circulair potentieel en je wilt de markt veroveren? Boost dan je business met het eerste acceleratortraject rond circulair ondernemen in Vlaanderen! De Circulaire Kickstart, een initiatief van The Circular Hub, geeft 30 circulaire vernieuwers de kans om 5 maanden lang een intensief traject te volgen.

Iets voor jou? Kom dan naar de lancering van de Circulaire Kickstart op 26 oktober in Gent/Merelbeke OF op 27 oktober in Antwerpen OF op 8 november in Brugge voor een uniek programma en ontmoet tal van onze circulaire starters en mentoren en partners. Maak de lancering live mee en wordt deel van de community van circulaire ondernemers. Ontdek waarom circulair starten het nieuwe normaal wordt, luister naar de succesverhalen van circulaire starters en ontmoet de partners en experten van het kickstart-traject.

Schrijf je in
Circulair ondernemen start 'door te focussen op de maatschappelijke uitdagingen'
Benjamin Eysermans – Bao Living

Make the loop op 13 juni

De Circulaire Kickstart is het eerste programma van The Circular Hub. Onze ambitie is groot: de ondernemerswereld een nieuwe weg doen inslaan richting een circulaire toekomst. Want eerlijk is eerlijk: de lineaire economie is voorbijgestreefd en nefast voor het klimaat. Wie wil er nu een bedrijf starten dat binnen 10 jaar out of business is door een tekort aan grondstoffen en talent?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat starters aan de basis liggen van een nieuw economisch tijdperk, lanceert The Circular Hub op 13 juni in Gent het Circulaire Kickstart-programma. We zijn ervan overtuigd dat elke starter circulair kan starten en zien het als onze missie om starters warm te maken voor een circulaire business mindset. Ons einddoel is dat elke starter circulair onderneemt.

Meer info & inschrijven

10 x value

10 x je economische waarde

Door je producten niet één keer maar meerdere keren te verkopen doorheen verschillende levenscycli. Of door het aanbieden van unieke service proposities die de levensduur van je producten verdubbelen? Of door waardevolle materialen niet te recycleren maar te hergebruiken.

10 x je ecologische waarde

Door het succes van je nieuwe bedrijf los te koppelen van de grondstoffencrisis want in een circulaire economie gaan grondstoffen niet verloren maar worden ze eindeloos meegenomen in een loop van (her)gebruik. Stel je voor dat jij eigenaar blijft van je grondstoffen en je ze eindeloos kan hergebruiken? Hoe zou dat je concurrentiepositie beïnvloeden in een globale markt van schaarse grondstoffen?

10 x je sociale waarde

Want jij zal de lokale economie boosten! Het creëren van circulaire loops voor onderhoud, herstel, hergebruik en recyclage is een hefboom voor de lokale economie en zal zorgen voor jobs, jobs, jobs...!

In samenwerking met