Circulair begonnen

is half gewonnen!

Circulaire en duurzame businessmodellen zijn de toekomst. Voor de economie, de planeet en het lange termijn succes van elke ondernemer. Benieuwd welke kansen een circulaire aanpak jouw start-up of bedrijf kan bieden? Ontdek het tijdens ons launch event op donderdag 10 november!

10 november 2022 I BNP Paribas Fortis, Brussel

Reserveer nu je ticket

Dé springplank voor circulaire starters

Heb jij een circulair of duurzaam businessidee, maar weet je niet waar te beginnen? Laat je tijdens ons launch event inspireren en informeren door experts, mentoren en succesvolle circulaire ondernemers.

Zin om er zelf in te vliegen? Wij vertellen je graag hoe we je circulaire business in de lift zetten met ons unieke accelerator programma “The Circular Kickstart”.

Reserveer nu je ticket

Zet in op een circulaire toekomst

Wil je als gevestigde organisatie inzetten op de circulaire transitie? Word dan partner van The Circular Kickstart! Ontdek tijdens ons launch event wat een partnership voor jou kan betekenen.

Ben je al partner? Dan ben je welkom voor een waardevol netwerkmoment met nieuwe en ervaren spelers in de circulaire economie.

Testimonials partners

BNP Paribas Fortis

Kristel Debleser, Community Manager Starters & Ihub

”Door ons partnership [met The Circular Kickstart] positioneren wij ons in de markt als een financiële speler die inzet op de business- en verdienmodellen van de toekomst. Gezien duurzame en sociale ondernemers de pioniers zijn van morgen, zijn we dan ook zeer tevreden met dit partnership.”

Stad Antwerpen

Sofie Deckers, Projectmanager digital & circular

“We hebben al veel circulaire start-ups en met The Circular Kickstart willen we hen laten groeien en uitbreiden. Wij willen als stad Antwerpen een circulaire stad zijn; een broeihaard van belangrijke circulaire start-ups.”

Gemeente Merelbeke

Wout De Smet, Deskundige lokale economie

”Circulaire economie is een thema waar de gemeente wenst op in te zetten, zowel in de vorm van sensibiliseren als het stimuleren van circulaire economie bij bestaande ondernemers en nieuwe ondernemers in Merelbeke. Circulair ondernemen is geen niche meer, het is onze toekomst.”

Het programma

Locatie:

BNP Paribas Fortis, Brussel

18u00 - OFFICIEEL WELKOMSTWOORD

Door host & Kickstart partners

18u15 - CIRCULAR MOMENTUM
Circulair starten als nieuwe standaard

18u30 - CIRCULAR GROWTH

Growth mindset bij circulaire ondernemers

18u50 - CIRCULAR SPARKS

Circulaire ondernemers aan het woord

19u20 - CIRCULAR MASTERS

Kickstart mentoren over het belang van circulair ondernemen

19u35 - CIRCULAR CO-CREATION

Kickstart partners over samenwerking als hefboom voor verandering

19u50 - LAUNCH THE CIRCULAR KICKSTART

20u00 - RECEPTIE & NETWERKMOMENT

Testimonials starters

YOKUU

Joris Jansen, Founder van YOKUU

"The Circular Kickstart is een top programma om als duurzame startup je ideeën vorm te geven. De workshops zijn erg leerrijk en je krijgt de kans om in contact te komen met diverse ondernemers waardoor je een netwerk bouwt."


BORRO.ONE

Filip Fransen, Founder van BORRO.ONE

"The Circular Kickstart zet je idee onder hoogspanning, om er in record tempo iets van te maken, en voor jezelf de duidelijkheid te scheppen of het iets wordt…of niet. Je wint dus altijd."

Over The Circular Kickstart

The Circular Kickstart stoomt startende ondernemers klaar om een succesvolle circulaire en duurzame business uit te bouwen. Dit doen we met ons unieke start-up accelerator programma.

Gedurende 5 maanden krijgen 20 ondernemers persoonlijke begeleiding van ervaren mentoren en experts. Van inzicht in globale trends, mindsets en verdienmodellen tot concrete tools en tips om complexe uitdagingen aan te gaan. Bovendien kunnen collega-kickstarters hun ideeën bij elkaar aftoetsen en genieten van tonnen motivatie en inspiratie.

Klaar om circulair aan de slag te gaan?

Ontdek op 10 november hoe een circulaire en duurzame

aanpak jouw succes garandeert. Vandaag én morgen.