Eerste project vanThe Circular Hub

The Circular Hub wil de ondernemerswereld helpen om snel en succesvol om te schakelen naar circulaire business modellen.

Onze missie is bedrijven en organisaties helpen om de transitie naar de circulaire economie 10 x te versnellen. Wij zijn er voor elke vraag van elk bedrijf met circulaire ambities.

De grootste opportuniteit van de circulaire economie is het creëren van positieve impact, zowel voor de groei van jouw bedrijf als voor de planeet en zijn bijna 10 miljard bewoners.

circular hub logo

Starters als motor van de circulaire transitie

We geloven sterk in de kracht van circulaire starters om een mindshift te creëren richting een duurzame, circulaire toekomst. Starters zijn de motor van de transitie, en hun innovatieve ideeën zijn vaak een inspiratiebron voor grote bedrijven.

Meetthe team

Het kernteam van de Circular Kickstart zijn Mieke Pieters en Dimitri Strybos, beide founders van The Circular Hub. Mieke heeft 20 jaar ervaring in duurzame value en supply chains en circulaire ketenarchitectuur. Dimitri heeft 9 jaar ervaring opgebouwd bij de OVAM en Vlaanderen Circulair en heeft een allround expertise in circulaire economie. Samen met de Kickstart partners staan zij klaar voor jou zodat jij van je businessidee een succesvolle circulaire onderneming kan maken.

Mieke Pieters

In samenwerking met